Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CM Storm Stryker nebo Zalman MS800 Plus

Zdravím všechny,

chystám se na sestavování trochu lepšího PC a mám takové dilema ohlednš volby skříně.

Do oka mi padly všehovšudy zatím tyto dvě.

http://pc-skrine.heureka.cz/cm-storm-stryker/

nebo

http://pc-skrine.heureka.cz/zalman-ms800-plus/

Hledám skříň, která má dobře řešené chlazení, má dost místa a dobře se mi sní bude pracovat, až ji budu osazovat komponenty. Ideální, aby také byla tichá a pevná. Další vychytávky jsou vždy plus, jako například hot-swap, ale bez toho se samozřejmě obejdu. Samozřejmě, nápaditý design je vítán, ale nestavím ho nad funkčnost a kvalitu (právě Stryker se mi docela libí). Dost bych uvítal, aby skříň měla dobré prachové filtry a aby se daly snadno vytáhnout a pročistit.

Ventilátory si asi vyměním a přidám jeden navíc (pokud máte nějaké doporučení, klidně s tím). Také mě docela lákalo zksuit vodní chlazení na CPU (Intel Core i7-4790), lidi doporučovali toto (http://www.czc.cz/nzxt-kraken-x31-komplet-vodniho- chlazeni/156170/produkt), ale jsem trochu na váškách. Nechci, aby mi příliš hlučela pumpa a nevim, jestli to vodní chlazení není spíš taková slepá ulička a jestli bych raději neměl zůstat u vzduchu. Zřejmě je to větší jistota a asi bude méně hluku.

Máte někdo nějakou zpětnou vazbu na tyhle dvě bedny, případně i nějaká jiná doporučení, ať už se jendo i jiné modely skříní či případně i chlazení?

Díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny