Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC - zapne/nezapne

Rozhodně nesedím u PC "24 denne". Ale když už jsi si začal se do mě navážet tak musím říct proč si myslím že toto vlákno je tak zábavné. Tak začneme třeba tím že jsi sem napsal že ti nejede PC a lidi ti začali radit. Nutno podotknout že rady které ti psali byli správné a i pro počítačového amatéra (což asi nejs jak sám píšeš "zas takovy nouma nejsem") zcela pochopitelné. Celá první stránka je v podstatě o tom že ti dali jednu radu a ty jen diskutuješ že je to nemožné, nebo že je to nesmysl nebo že nevidíš důvod proč to dělat. Prostě se vyhýbáš tomu provést co ti poradili. Na druhé stránce se ti povede konečne udělat co ti na první stránce poradili, opravdu brzo. Jestliže jak sám píšeš "zas takovy nouma nejsem", tak by neměl pro tebe být problém vyndat baterku. Pochopit také když ti někdo napíše že to máš "vypnout z elektřiny" znamená vypnout to z elektřiny je také docela podstatné.
Druhou stránku nemá cenu komentovat protože je jen plná ničeho podstatného. Jen se ti snaží radit ale případ se dál opravdu nehýbe. Závěrem bych jen chtěl ještě dodat že celý tento dotaz se o to více vyrýsuje když si přečtou tvůj poslední koment kde si honíš ego textem "Ja pracuji na fyzikalni a astronomicke fakulte v Praze". Zajímavostí je že na takovou asi komplikovanou fakultu neumíš vůbec používat ani háčky ani čárky. Sám mám s tím problémy protože jsem dyslektik a další podobně "dys" blbosti, ale snažím se. Navíc už v úvodu jde vidět že tě to velmi baví se tu handrkovat (smajlíky ":D"). Navíc z tvého textu de taky poznat že budeš asi mladší generace která je odkojena na Youtube a FaceBooku, pomocí výrazů jako "hater". Z toho všeho plyne jen jedna věc. Když sem člověk příjde a chce si nechat poradit tak by si měl nechat poradit. Nemá cenu sem přijít a na každou radu hned odpálkovat a přeskakovat. Prostě co se řekne to se provede a k nějakému výsledku se vždy dojde.

PS: Nevím jestli máš nějaké problémy ale ani bych se nedivil když porád píšeš "Hele klid, nejsem tvuj kamarad ze skoly", přitom zcela bez důvodu. Jen aby jsi si všimnul, ty jsi mi začal tykat první a opravdu jsme spilu husy nepásli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny