Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTX 980Ti - R9 390X

No, zůstanem raději u té Mionix, ta se mi líbí mnohem více, než tato Zowie. A co si budeme nalhávat, i ten vzhled hraje určitou roli při výběru, byť třeba tu poslední :-)
Sice nevím, co myslíš tou "nekonzistentní akcelerací", musel bys mi to vysvětlit trošku více česky, ale rozdíl mezi optická a laserová jsem chápal teda trochu jinak. Jestliže se říká, že laserová je na tom s povrchama lépe, bral jsem to tak, že ta mi půjde prostě skoro na všech (na dřevěnym stole, na skleněnym stole, na betonu, na trávě, na noze) .. s nadsázkou :-) Ikdyžto ta optická potřebuje opravdu třeba tu podložku. Že nepůjde na VŠEM, kam jí položím.
Já podložku teda mít budu, jo, to jsem bral vždycky jako samozřejmost, nemám v úmyslu tu myš drtit někde na zemi na dlaždicích. Ale i tak.. Když bych tu myš třeba někdy sundal a používal jí jen na stole, u té laserové by byl větší předpoklad, že bude v pohodě šlapat, než u té optické, protože snese prostě víc povrchů :-D (tohle jsem bral jako ten zásadní rozdíl).

No.. uff, fakt bych to asi tak moc nehrotil. Jak jsem říkal, vystačím si s tím, že si budu jist tím, že mám kvalitu. A ať už při hraní či obyčejném surfování po netu snad nepocitím nějakou velkou nevýhodu za předpokladu, ať už budu mít myš optickou či laserovou :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny