Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTX 980Ti - R9 390X

S tebou to fakt nemá smysl :-)

Asi bude nejlepší ti říct, že máš samozřejmě ve všem naprostou pravdu a doufat, že ti to udělá klid na duši a budeš mít kvůli tomu třeba hezčí den. Protože vše ostatní by bylo stejně zas jen plácání nesmyslů a přesvědčovaní toho druhého o té své jediné a dokonalé pravdě.

Sice vůbec netuším, kde bereš to přesvědčení, že zrovna ty si z nás dvou ten "dospělejší", ale jelikož jsem hodný člověk, tak tě přitom klidně nechám :-) Už mnohokrát jsem tu řikal, že je každýho věc, do čeho svoje prachy investuje! Jestli to bude auto, barák, děvky, žrádlo, hadry, dovolená a nebo počítač. Na to jsem se tě fakt neptal. Já jsem se ptal na otázku ohledně grafické karty a pokud ti to stále nedocvaklo, tak ano, přesně na tohle si měl odpovídat a na nic jiného. Stejně tak, jako "až to tobě přestane stačit, tak si koupíš přesně to, co potřebuješ", tak stejně tak já si chci "přesně teďka koupit to, co vim, že potřebuju a chci". A až budu chtít vědět něco jiného, než to na co se ptám, tak ti o tom dám vědět. Polemizovat tady o tom, co je dobrá a co špatná investice, to je opravdu každýho věc a už mě vážně neskutečně unavuje to tady s každým exotem individuálně rozpitvávat.

Až si budu chtít koupit velbloudí hovno a budu se tady ptát, jestli si mám koupit hnědý a nebo si počkat na tmavší, očekávám pouze dvě odpovědi. Buď že si vystačím s tím hnědým a nebo že si mám raději počkat na to tmavší. Popřípadě bych ještě možná snesl nějaké dodatky k danému tématu. Ale jestli je to dobrá či špatná investice a jestli jsem magor, protože chci zrovna tohle, to mě opravdu nezajímá. Proč? Ano, protože na to jsem se neptal. Pořád to nechápem???

Ale jo, jak říkám, máš pravdu. Takže už se neobtěžuj vysvětlit něco člověku, jako jsem já, protože mě to stejně nebaví, jelikož to absolutně není k tématu a s mou otázkou mi to nepomůže.

Čau ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny