Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTX 980Ti - R9 390X

Ještě jeden dotaz a prosba na ty, kteří mi v této diskuzi dokázali inteligentně a věcně poradit :-)
Prozatimtí základ mé sestavy tedy vypadá na:

GPU: GTX 980Ti (single)
CPU: i7-5930K (3,50 - 3,70GHz, 6 jader)

A potřebuji k tomu samozřejmě ještě to nejdůležitější, základní desku. V čemž se ale absolutně nevyznám, jak už jsem se zde několikrát zmiňoval. Jediné, co už je teď jasné, že to musí být pro socket 2011-3, jelikož na tomto socketu pojede můj CPU. A nejlépe i základní desku, která (nevím, jak to napsat) bude obsahovat DDR4. Tím chci říci, že RAMky mám v plánu vybrat nějaké, které jedou na DDR4, takže proto. Když zadám tyto kritéria, pořád je jich tam dost a já prostě nevím, kterou vybrat.
Jediné, co bych asi uvítal by bylo, kdyby byla od MSI, mám tu značku prostě rád a myslím, že je to kvalita. Na škodu by nebylo asi ani to, kdyby umožňovala snadné budoucí (případné) přetaktovaní. Takže prostě nějakou kvalitní (asi herní) základní desku s parametry výše vypsanými. Vše ostatní nechávám na vás a předem děkuji za veškeré rady, tipy a doporučení.

Druhá věc je adekvátní zdroj k této sestavě. Už delší dobu mám vybrán tento a ptám se. Je to dobrá volba a bude to stačit? Nebo bych snad mohl vybrat ještě něco lepšího? "Seasonic X Series 650"
https://www.alza.cz/seasonic-x-series-650-d462089. htm

Poslední dotaz směřuje na case. V každém případě chci co největší (big tower) a ač mi budete třeba nadávat, nejvíce se mi líbí prostě tato:
https://www.alza.cz/cm-storm-stryker-d343670.htm
Asi je zbytečné a hloupé se ptát, jestli to do ní všechno nacpu, že.. ? Značku CM jako takovou jste tu podle mě nikdy moc nekritizovali, tak chci jen vědět, jestli je to dobrá volba. Vím, že mi nejspíše doporučíte X lepších, ale pokud mi řeknete, že zrovna tahle mi druhý den neshoří, tak to bude v pohodě. O nic jiného mi nejde. Jsem holt extravagantní typ a přiznám se, že zrovna v tomhle se mi jedná především o vzhled.

Takže shrnuto, podtrženo..
1) prosím o návrh co nejlepší adekvátní základní desky k mé sestavě
2) prosím o názor a doporučení co nejlepšího a adekvátního zdroje k mé sestavě
3) prosím o názor a doporučení na case

.. DĚKUJI ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny