Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 Ano, nebo Ne

Ja som upgradoval z čistej inštalácie win 8.1 a časť z týchto vecí funguje.
1. Nemôžem posúdiť dodatočné programy som inštaloval až po a všetko fungovalo ako má. Pred upgradom ma to varovalo že niektoré programy nemusia fungovať a bude potrebné ich preinštalovať.
(nepáči sa mi obmedzenie pri nastavovaní predvolených programov napríklad podporované súbory pre xnview nastavovať po jednom cez windows je dosť otrava ale stačí nastaviť raz.)
2. Toto je škoda ak mi to naištaluje nejakú málo testovanú záplatu čo viac pokazí ako opraví, ale zas to nevyrobí niečo ako keď v starších windows nainštalujem aktualizácie v inom poradí ako ich vyberie ms a znefunkční mi to pol windowsu. (Stalo sa mi keď som chcel najprv nainštalovať všetky ponúkané záplaty ktoré nepotrebujú reštart.) potom som ich musel všetky odinštalovať a pri inštalácii vybrať všetky a nechať win. update aby si poradie inštalácie vybral sám.)
3. Mne tam nechýba nič z toho čo som mal na windows 7 a 8.1, len je to trochu rozhádzané. Časť sa nastavuje v nových nastaveniach, časť cez ovl. panel.
4. Toto mi funguje aj bez reštartu.
5. Na toto ms chystá záplatu ak už nieje. Ja väčšinou notebook používam pripojený do zásuvky takže výdrž na batériu neviem posúdiť.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny