Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s .exe soubory a ram

Ahoj Lidi

Mám u sebe 13 let starý pc a samozřejmě HW je tam stále takový jaký tam byl. Tenhle starý comp používám jako rezervu spíše. No pojďme k věci

Celých těch 13 let fungoval v pohodě ale v poslední době už to není ono. Když pustím nějaký náročnější program jako photoshop nebo steam vlastně stačí když pustím ccleaner tak se automaticky restartuje. V tom PC mám 256MB RAM já vím docela směšné no ale co. Nedávno jsem našel 2x 512MB ramky a tak jsem si řekl že je vrazím do tohodle compu. Jsou tam 3 sloty pro ramky
v 1 slotu 256MB (166Mhz)
v 2 slotu 512MB (333Mhz)
v 3 slotu 512MB (400Mhz)

Pustil jsem PC a před načítáním operačního systému se to vždy restartovalo. Tak jsem si řekl že vytáhnu tu 256MB a dám tam jen ty dvě 512MB tak jsem učil. PC se normálně rozběhl no ale pak začal dost velký problém já nemohl vůbec nic otevřít žádný .exe soubor obrázky, písně, prohlížeč atd atd a pc se opět restartovával. Druhý den nějaký .exe soubory šly ale opravdu jen pár a zbytek stále nefunkční a dokonce každou chvíli mi vypadával explorer.exe nemyslím prohlížeč. A tak mi nezbývalo nic jiného než tam zas vrátit původní 256MB ramku a .exe soubory jdou no ale opět když pustím nějaký maliko náročnější program tak se PC restartuje.

Chci se zeptat ty ramky mají skutečně vliv na to že nešly .exe soubory?
Jestli nevíte z jakého důvodu se mi takhle občas restartuje pc
A jak bych to mohl vymyslet s těma Ramkama respektivě neměl bych něco přenastavit v biosu třeba ten clock něco nebo Mhz?

Ono přeci jen 1GB je znát oproti 256MB...vypadalo to jako by to byl pro PC najednou obrovský šok :D že má zvýšený RAMKY.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny