Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Macbook ano, nebo ne ?

• Prevazne uzivam "MAC" z mensi poloviny "Windows".
Sluzebni jsem mel tri, ani jeden mi nikdy nesel do servisu, bohuzel (az na DELL) klasické NTB se mi kazili systematicky :-)

Velké + u MAC, je hlavne jeho OS (OSX) momentalne pouziva "YOSEMITE" opravdu nemam co mu vytknout, veskeré aplikace jsou stabilni, rychlé.
U Windows, ktery pouzivam jen kvuli .NET, kde u MAC jde sice pouzit kuprikladu .Net Core, ale kuprikladu u MS VISUAL STUDIO, je opravdu hodne silny a nenahraditelny nastroj od Microsoftu.
Jinak jeste trosku herni OS je také Windows, u MAC, je podstatne méne her, jelikoz devloperi se s^pise orientuji na MS, uz jen kvuli slabsimu HW osazeni u MACu.
• Nevim co vic ti napsat, zkratka, MAC a jeho OS jsou velmi kvalitni, jak Hardwérove, tak Softvérove taktéz, me se s MACem pracuje jedna radost, nikdy zadny problém (az na par vyjimek) a s velmi, velmi dobrym servis ONLINE podporou.

PS: Abych nezapomel, snad to nejdulezitejsi , u MAC muzes udelat DUAL BOOT OSX +WINDOWS, u klasického PC, bohuzel tato moznost nejde :-)
Sice mozna pro nekoho drazsi, ale doma mam i Apple TV, AIR/port Time BOX etc, jednoduché na obsluhu, ale velmi kvalitni, rychle jsem si na to zvykl, SMS vse mi chodi (hodilo po vymene telefonu) primo na OSX aniz bych musel telefon vytahovat z kufriku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny