Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC nelze spustit

Dobrý den,

včera jsem odběhl pryč od PC a když jsem se vrátil cca za 8min monitor byl černý (ledka na power tlač. byla oranžová tzn. ve stand-by) ale vnitřek pc svítil (ledky na větráku) tak jsem zkusil pohnout s myší ale monitor nenaběhl. Následně jsem zkusil v pořadí - "ctrl alt del" (nic), tvrdý restart (nic se nestalo - PC pořád běží) a nakonec jsem jej vypnul na tvrdo podržením power tlačítka. To už se vypl.

Při pokusu o zapnutí se vnitřek bedny rozsvítil jako obvykle, ale monitor vůbec nepostřehne že by se PC zapl a je pořád ve stan-by. Zkousel jsem zapnout TV (kterou používám jako druhý monitor) a ta hlásí "HDMI NO SIGNAL". PC hučí ale nic nenaběhne ani do BIOSU se nedostanu.

V poslední době jsem vrtal do PC bedny jen tak, že jsem přidával SSD a instaloval na něj WIN 8.1 následně upgr na WIN 10. PC v pořádnu od vydání WINU 10tek. Starý HDD jsem při instalaci formátoval.

Napadá mě motherboard nebo grafika ale u té si nejsem jistý páč procesor by měl mít intergrovanou graf. a tím pádem by mě WIN měli najet (doufám že sem nepíšu bludy).

Procesor - Intel i5 3570K
Graf. karta - GV-N760OC-2GD
Motherboard - Asus Z77A

Dnes zkusím PC rozdělat a zase složit třeba to pomůže :D

Budu rád za každou Vaši radu.

Jan Veselý

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny