Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 a ovladače AMD

Dobrý den, setkal jsem se s nemilým problémem při instalaci ovladače AMD APU (A84500) na Windows 10 s dedikovanou kartou... (HD7600M) Použil jsem jediný ovladač který je prozatím k dispozici a spustil instalaci.

Samotný driver a toolky okolo se nainstalují v pořádku, problém nastává při instalaci Catalyst Control Center. Téměř se nainstaluje, ale těsně před koncem instalátor "zmrzne" a zůstane na tom samém místě donekonečna. Je potřeba instalaci zabít. Samotné ovladače fungují správně, a CCC dokonce běží na pozadí, ale no... nezapne se takže nemůžu měnit nastavení, což je celkem pruda, protože mi kvůli Dual Graphics všechno běží na integrované a nemůžu nastavit vysoký profil aby se aplikace přepínala na dedikovanou kartu. Po několika přeinstalacích AMD, Driver sweeperu a tří Display driverech uninstallerech jsem už poměrně zoufalý... Prostě se z nějakého důvodu nenainstaluje pár souborů co jsou potřeba pro otevření CCC.

Vyzkoušel jsem několik rad z internetu od mazání AMD assemblů po hrabání se v registrech, CCC se prostě nehodlá kompletně nainstalovat.

Pokud by měl někdo nějaký návrh, byl bych velice vděčný.

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny