Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahravani z TV pomoci USB TV karty - vysledek je sekana ordinace

Ano, udělejte to tak a pak zkuste celou DVD-Video strukturu znovu načíst v TMPGEnc DVD-Author, zda se ono hlášení opět objeví. Pokud ano, tak zapomeňte na ConvertX a ten záznam přepracujte něčím, co dokáže dodržet standard. Jako například TMPGEnc Plus (nebo Xpress či Editor od téže firmy), případně pohledat nějaký volně dostupný a kvalitní nástroj. Napadá mě ještě varianta ignorovat onu chybu, originální záznam zpracovat TMGEnc DVD Authorem a pak na vytvořenou strukturu použít nějaký program pro kopírování DVD (Shrink, CloneDVD, DVDFab) - je možné, že proti vyššímu bitrate protestovat nebudou a záznam přepracují dle normy. Ale je třeba to zkusit.

edit: Z volně dostupných nástrojů můžete původní záznam přepracovat např. pomocí FlaskMPEG. Sice trochu složitější na nastavení, ale zase je možné navolit co libo. Při správném nastavení jistě dostanete video, které si authoringový program již bez řečí vezme.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny