Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android na WP - mám přejít?

• Mozná trochu bizardní, ale u 8.1 mi ten OS pripadl takovy mrtvy, optoti 10, která jevíce taková zivá, positivní, príjemná na ovládání. 10 uz obsahuje i novy Market (story, zatim v BETA verzi ale pritomem je i klasicky market), nové menu a jeho nastavení, fotoaparat ma tusim také naké nastaveni navic etc, je toho opravdu hodnē.
• Jsem si jí prozatím nechal (ten poslední preview) ktery uz je spís jak jak finalní (obrazove :-) ), tak snad to devloperi z MS nepokazí, Gabriel Aul na Twitru zminil, ze prinese jeste vice vylepseni tak doufam ze u své motivace zustane, jinak zkousel i kazdou predchozí, kde je s kazdou novou verzí preview stále lespí stabilita o otimilizace a to s telefonem co ma 1Gb RAM pamēti, jak jedou Microsoft nebo Nokie s 2Gb to si dokázu predstavit..tak jsem byl názoru, ze to muze byt dobrá investice pujde-li MS timto smerem. (K androidu se nak vyjadrovat nechci)
• Uz i díky tomu, jsem presel pri vyberu nového telefonu z iPhone na WP, kde sviznost OS je u nich podobná (zmého pohledu a observace).
• Ale ty 10, opravdu dobrá prace (i kdyz jde o tezce komercní produkt), ale to není sam.
Vic a vic aplikaci, s MS poslední dobou podepsalo hodnē devloperú a ruznych studií, i pro takové ty "Mobil hráče" pribylo studio "Gameloft", kde nejhranējsí nebo popularní hry co jsou v Google store, nebo AStore, jsou uz dostupné i na této platformē. Zatím jsem nezkousel zadny benchmark, nebo test (mam na mysly OS ne rychlost wifi, baterku), ale docela by mē zajímali vysledky, čisla v ruce by to bylo uz nēco konkrétního, mas-li zájem, par testu WP 8.1 vs WP 10 (na tom samém tel.) mohu udēlat.

TiP~ Na trochu predstavy, co by dal takovy prechod, bych te pobidl, podivat se zde: https://www.youtube.com/watch?v=cdBkWYLfrjA :-)
(prvni vec co me po instalaci zaujala je rozvinuti menu rychlého pristupu, to my hodne chybelo u 8.1, je v odkazu na video viz vise v useku 10.10s/10Minut, velmi praktické)

*navrat po otestovani z 10 na 8.1 je velmi jednouchy*

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny