Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android na WP - mám přejít?

Zdravím,
měl bych dotaz na místní majitele Windows Phone telefonů. Jsem dva a půl roku majitelem Galaxy S4 a k němu Lumie 520. Hlavní telefon už je totálně mimo moje požadavky, rád bych ho vyměnil a poohlížím se po WP, sice mě drží u Googlu chytré hodinky kompatibilní jen s Androidem, ale asi bych se jich i vzdal. Na moje aktuální potřeby má Samsung až moc výkonu, obrovskou nepraktickou obrazovku a hlavně šílenou spotřebu baterie, tehdy jsem hrál hry a koukal na filmy, dnes už ne.
Děsí mě, kolik aplikací na WP chybí kvůli nezájmu vývojářů o tak malé množství uživatelů, ale chápu je a i přes to bych se nějak přenesl, pokud by se situace citelně nezhoršovala. To důležité bych našel, nedůležité (Snapchat) přestal používat. Můj dotaz zní, jestli to má ještě cenu, jestli WP není před pádem, protože by šlo o změnu na další dva roky a nerad bych si zopakoval umělé pohřbení Symbianu, když jsem vlastnil N82 a Maema, když jsem měl N900. Navíc na telefonu, kde je jedinou cestou instalace aplikací oficiální obchod. Případně existují vůbec hodinky schopné zobrazovat zprávy Facebook Messengeru kompatibilní s WP?
Chtěl bych svižný běh, použitelné rozlišení (ideálně HD), microSD slot. Líbí se mi 640 LTE, vyhovovala by mi ve všem, ale je moc velká, šla by 735.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny