Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čistá instalace Windows 10 na notebook HP 250 G3

Nechapes. Nieze ja (alebo ktokolvek iny) mam ist prec. Ty v prvom rade mas najprv porozmyslat o rizikach. A ked uz sa rozhodnes do toho ist, tak byt maximalne samostatny a neotravovat blbostami. Su tu ludia ktori potrebuju pomoc s problemami, ktore si nesposobili tym, ze sa nudia, ako v tvojom pripade.

Vobec ti nepride divne, ze si sposobis nejaky problem len preto ze sa nudis, a potom otravujes dakoho s jeho riesenim, lebo niesi na to dost vzdelany? Ak nie, daj sa liecit. Pretoze v prvom rade sa nemas do toho co ondit, ked o veciach nemas dostatocne info. Toto ti ma napadnut ako prve. Nie hrat s ana kinga co vsetko rpekona a spravi. Potom dostanes taku facku od zivota (alebo od PC ci windowsu) ze praveze vyzeras ako najvacsi chudak a amater pred celou poradnou.

Toto niesu veci pre amaterov ale pre pokrocilych, ktori vedia vacsinu problemov riesit. Pre nich su v prvom rade nove a neprebadane veci o ktorych ty hovoris. Nie pre amatera ktory ani nevie preinstalovat system, no robi to preto, ze chce, alebo sa nudi. V takomto pripade sa jedna o nevedomeho blazna, ktory si to ma vyzrat. Aby zistil ze to nieje len tak. Je to logicke. Ked bez vodicaku sadnes do auta a dakoho zrazis, tiez si to pekne vyzeries. Chapeme?

Ty si myslis ze sa nam skusenejsim nechce do novych veci. Nemame na to cas a nemame cas riesit niekoho kto si sposobi problemy ktore mat nemusi. Radsej pomozeme niekomu, kto ma fakt vazny problem, nie nevzdelancovi co si sposobil trable vlastnou blbostou a este s tym aj otravuje.

Vyrasties a zistis ze nemas 15h denne na hranie sa s PC. A nie, PC ti ani nenavari, neuprace, nevyhoni ti ho a nespravi ani kopec inych veci. Vyrasties, zistis. Zatial si uzivaj sladku nevedomost a neskusenost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny