Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HTC Desire 310 se porad dokola restartuje

No ony ty smarfonouny nejsou tak daleko jako F14 od skodovky - tak mozna jako trabant od BMW, ale dal fakt ne. A i kdyz se diagnosticke nastroje lisi, tak u obojiho nejdriv zkontrolujes olej, benzin/naftu, baterku, poslechnes, jestli neco rachta a co a s nejakym manualem si nejak poradis, protoze porad je to dost podobne.

Byl jsem dnes v prodejne, nic s tim nevymyslely, tak to napsaly jako zarucni reklamaci, ze "po restartu nenabehne, porad se dokola restartuje, zakaznik tam zadna data nema", tak jsem zvedav, co vymysli servis, cekal bych, ze to servisak pichne do masiny, prez ISP/JTAG/noco takoveho tam hodi cistou EEPROM, zapne a napise do zpravy, ze po prehrani systemu mu to funguje a zavada se neprojevuje (ja vim, oblibeny postup z PC reklamaci), konec slus a vic se s tim srat nebude. Aspon doufam.

Nicmene, kdyz se to uspesne vyresi, tak nebude problem to rootnout znovu a uz nestrasit s recovery (co to zmrsila). Ale otazka zustava:
1) jak to zazalohovat, abych to eventualne byl schopny obnovit do tovarniho nastaveni
2) co si stahnout, abych mohl mazat ve "vnitrnich oblastech", kde je nainstalovany ten bloatware - defaultni spravce souboru mi ty soubory/adresare ani neukazal, potreboval bych neco, co umozni lezt vsude (treba jako Total Commander, nebo tak) a ne jen do /data/uzivatelu/defaultni/user/Dokumenty a podadresare tehoz (ci jak to tu maji organizovane), kde neni na zacatku absolutne nic

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny