Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HTC Desire 310 se porad dokola restartuje

Dobry den
koupil jsem si HTC Desire 310 (protoze jsem potreboval smartfone a tenhle jsem potkal a byl levny) a chtel jsem z nej vyhazet nejaky ten bloatware.
Z menu (a tahanim po obrazovce a klikanim a tak) se mi cast podarilo vyhazet a cast ne. Tak jsem pohledal po webu co dal a podle navodu nejdriv pomoci Root Genius uspesne udelal root, pak nainstaloval ROM Manager, ktery ale chtel Clockworkmod recovery, nicmene sam ji neobsahoval a rikal mi Unknown Model.
Tak jsem nasel http://androidsdna.com/how-to-root-htc-desire-310- singledual-sim-install-cwm-recovery/ podle toho stahnul ten recovery a nainstaloval “Rashr Flash tool”, ale nejak jsem zabloudil v menu a po par restartech (kdy jsem se ruzne ocitnul v nejakych bootloaderech a zpet) jsem ve spravci souboru kontroloval to jmeno recovery.img a nejak na to kliknul, takze se me to zeptalo, jestli chci recovery pouzit, ja dal ano, mobil se restartoval a tim me uspechy skoncily.
Od te doby se po zapnuti porad dokola restartuje s puvodni obrazovkou (HTC android) a nezabiraji mi zadne kombinace tlacitek UP, DOWN a ENTER (vic jich to nema), jen se to porad restartuje dokola.

Nasel jsem http://htc-desire-310.blogspot.cz/2015/03/how-to-u nbrick-htc-desire-310-dualuni.html , stahnul SP-FlashTool a DUAL SIM ale pri pokusu o spusteni dostanu vzdy hlasku

Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace aplikace není správná. Tyto potíže lze pravděpodobně vyřešit opakovanou instalací aplikace.

Hlasi mi to pro ruzne verze, preinstaloval jsem i runtime pro Visual C, ktery to pry mohl mit na svedomi, ale zadny uspech.
Mam Windows XP, celkem malo mista na disku a v dohledne dobe s tim nic moc nenadelam, ale na nich Genius Root chodil bez problemu a SP-FlashTool je pro ne taky urcen (aspon dle popisu)

Nenasel by se nekdo, kdo by mi dokazal poradit? Nejak mi dosla fantasie. Pripadne v Praze muzu zajet kamkoli.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny