Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška Acronisu - co prosím znamená?

Dobrý večer!
Fakt jsem doufala, že už další obnova bude bez problémů, ale... Před třemi roky jsem řešila vlastně identický problém, jenže - tehdy se nakonec zadařilo, nyní ne...
Tentokrát jsem slíbila mé milované tchyni, že než se vrátí po víkendu z nemocnice, že na ni bude doma čekat přeinstalovaný počítač, který je už opravdu úúúděsně pomalý.
Samozřejmě mám DiskWizardem-Acronisem vytvořená dvě DVD s obrazem disku (zálohu jsem hned po vytvoření ověřila), ale nedaří se mi natáhnout jej ani z prostředí Windows XP, a ani z DVD po přenastavení priority bootování. Už dvakrát mi to vypsalo nesmylnou hlášku, že nenalezl žádné pevné disky (jasně, že tam jsou! Před chvílí jsem dělala zálohu babiččiných souborů). A přikládám screen, se kterým se se mnou přestal bavit.

http://pc.poradna.net/file/view/23571-acronis-zava dec-jpg

Co to prosím po mně chce??
Mám připravené instalační DVD s Windows XP, na flashce staženou zálohu ovladačů, programem zjištěný Product Key (utírání kastle zřejmě mokrým hadrem není vono), snad bych samostatnou přeinstalaci zvládla, ale přes to acronisí DVD mi to přijde mnohem rychlejší.
Moc dík předem za info, jestli mám ještě šanci použít obraz disku na dvou DVD.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny