Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Šroubky k harddisku

Zdar! Zapomněl jsem k harddisku koupit šroubky a teď vidím, že je u nich nějaký neobvyklý závit. Do krámu se dostanu až v pondělí a chtěl jsem přes víkend trochu zálohovat. Co je to za průměr a za stoupání? Mám k dispozici jen otvory v disku a nezměřím to. Taky z toho PC zrovna píšu. Nevíte někdo o jiném zdroji těchhle šroubků než jen obchody s výpočetní technikou?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Díky za ohlasy. Odpovídám plošně na více podobných reakcí: Vzít šroubky ze skříně mě taky napadlo, a…
orang-utang 31.03.2007 00:21
orang-utang
:-) Toz PC sroubky jsou dvojiho (zakladniho) druhu: "optickomechanikove" (drive "flopinove") a "hard…
mif 31.03.2007 11:05
mif
Když se nechá PC s HDD na knihách běžet přes noc, tak ráno najdeš na diskuony knihy uložené v *.pdf.… poslední
Dale Cooper 01.04.2007 08:48
Dale Cooper

Díky za ohlasy. Odpovídám plošně na více podobných reakcí: Vzít šroubky ze skříně mě taky napadlo, ale měl jsem fobii z vibrací, právě zase z nedostatečně tuhého kejsu:-) No, když teda říkáte, že to nevadí, obejdu se zatím bez šroubků. Akorát mně nejde pod nos, že jsou tak speciální. Mám doma tohohle drobného šrotu docela dost a nečekal jsem, že bude takový problém najít v něm tenhle typ.

:-) Toz PC sroubky jsou dvojiho (zakladniho) druhu: "optickomechanikove" (drive "flopinove") a "harddiskove". Nic spesl na nich neni a kazdy PC technik ti jich za hezke poproseni venuje hrst. Hardu je dobre (jak pravil Anarchist) i na nejake knizce, nejlepe pak s obsahem o IT :-D...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru