Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tiskárna HP Deskjet 1515 – dokument zmizí z fronty před vytisknutím

Dobrý den.

Nainstaloval jsem novou tiskárnu HP Deskjet 1515. Instalace softwaru a ovladačů proběhla dle přiloženého manuálu (na systému Windows XP).

Když dám tisknout dokument z Wordu, stav tiskárny je „nečinná“, dokument se objeví v tiskové frontě, avšak po „Zařazování“ ihned naskočí „Odstraňování“, tisková fronta zůstane prázdná a dokument se nevytiskne. Odzkoušeno i u nového dokumentu. Ve WordPadu je stav „Připraven“, avšak probíhá to stejně. Rovněž tak při tisku z Poznámkového bloku, tam je to navíc zakončeno hlášením „Parametr není správný“. Vytisknutí zkušební stránky (Vlastnosti tiskárny) se rovněž nezdaří. Tisk ze softwaru od HP proběhl v pořádku („Tisk diagnostických informací“, pro mne avšak nesrozumitelné). Odinstalace ovladačů instalovaných z CD a následná instalace nejnovějších z webu HP nepomohla. Rovněž nepomohl program „HP Print and Scan Doctor“. Tiskárna je nastavena jako výchozí a není používána jako offline. Restartoval jsem PC i tiskovou frontu.

Budu rád za informace, v čem může být potíž, co bych mohl ještě zkusit. Napadá mne potíž v USB kabelu – je to možné? Byť při instalaci jsem kabel připojil a tím instalace pokračovala dál. Nevím si s tím rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny