Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s internetom - vysoký ping (v hrách občas naskočí až 6.000ms!)

Tak riešil som to s orangom,... kokoti sa vždy vyhovarali na router, tak ok vymenily sme, a ping totožny, len ten co nám dali je ešte víc napiču, totiž když napíšem do vyhladávača (z lubovolného prehliadača/zariadenia) IP adresu routera vyskočí len:
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
namiesto toho aby vypítalo heslo a po zadaní vyskočilo nastavenie routera, ja asi pojdem do orangu a tým routerom im rozjebem hlavy.
Jinak predtým když som sa ešte do routeru dostal, tak vždy ale vždy na jednej záložke zamrzol a trebalo ho reštartovať. -.- asi v piči firmware.
Jednoznačne nikomu nedoporučujem internet od oragnu.
Skúsim resetovať router a znova nastaviť (PPPoE už viem naspamäť čo to tolko riešim),... jo nejlepší je na tom to že kurwa v roce 2015, vlastne čoskoro už 2016, posratých 427 metrov od okresneho mesta neni žiadne pokritie len tento jeden skurweny orange tu ma aj to len toto,... už pomali si kúpiť poštového holuba, a budem "mailovať" rýchlejšie.

A mám stochuti ich udať na súd, za okrádanie, totiž platiť za neposkytnuté služby a vyhovárať sa a furt pičoviny drístať, to je fakt... mám pocit že tý týpci v orangu nevedia nič, to už pomali cikán na vidličke si spravý načerno rýchlejší internet kurwa (jo vím je to kus blbost čo som napsal, ale taký pocit už mám).

Když se odstehuju, budu hledať internet jednoznačne u iného ISP.

Prosím, neviete jak vyriešiť tento boj proti orangu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny