Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Opakované zlyhanie Upgradu z Win 7 Home Premium na Win 10

Dobrý večer,

mám notebook Sony VAIO s OS Win 7 Home Premium a rozhodol som sa pre jeho bezplatný upgrade na desiatku. V polovici augusta (nechcel som ísť do toho okamžite po vydaní) som si systém rezervoval prostredníctvom možnosti „Získať Windows 10“ na lište, zadal platný e-mail (okamžite bol úspešne zaevidovaný) a trpezlivo čakal na prebehnutie Upgradu, ale nič sa nedialo v PC ani na maili.

Dnes ráno som otvoril Windows Update a zistil , že každý deň po spustení PC dôjde k záhadnému zlyhaniu aktualizácie na Win 10 (aspoň tak sa zobrazuje v zozname sťahovaných aktualizácií). Ostatné aktualizácie pritom fungujú bez najmenších problémov (a nebolo ich málo).

Má v takomto prípade zmysel čakať, kým sa ozve Microsoft s oznamom, že Upgrade je dostupný, alebo sa oplatí stiahnuť Win 10 vo vlastnej réžii a nainštalovať ho prostredníctvom obrazu z USB? A čím môže byť spôsobené uvedené zlyhanie?

Záverom by som rád podotkol, že v každom prípade chcem zachovať nastavenia a aplikácie zo sedmičky (som si vedomý, že v niektorých prípadoch - Centrum médií a pod. - to možné nebude) a získal slovenskú lokáciu systému.

Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny