Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Open source povídka, doplňte děj

Co takhle zkusit online povídku, kterou budou tvořit příspěvky poradňaček a poradňáků? Jen těch paralelních dějovejch linií co to může mít...

Vzbudil jsem se s pocitem čiré hrůzy. Celé tělo jsem měl pokryto potem. V malátném přechodu mezi spánkem a bděním jsem se snažil vzpomenout, zda dnešní sen byl jen ošklivou, nicméně přece jen noční můrou nebo se mi to opravdu stalo...

[Zbytek doplňte, do textu nebudu zasahovat. Pavel]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Náhle se mi vybavilo Filipovo: "Víš proč Siciliáni nemají rádi Svědky Jehovovi? ... Siciliáni nemají… nový
Pavel 28.01.2019 20:07
Pavel
Ty dvě si pořád mlely to svoje, už mi to lezlo krkem a neměl jsem na ně náladu. Najednou se z ničeho… nový
Pavel 26.08.2023 21:36
Pavel
[Zbytek doplňte, do textu nebudu zasahovat. Pavel] Koukám, že jsi na to po 13 letech zůstal sám, ta… poslední
Karel04 26.08.2023 22:54
Karel04

Ty dvě si pořád mlely to svoje, už mi to lezlo krkem a neměl jsem na ně náladu. Najednou se z ničeho nic ozvalo zaburácení. Bouřka. Moment, ..., bouřka? Jak bouřka, proč bouřka, kde bouřka? Jaká bouřka, vždyť je únor. Únor, proboha! V únoru nikdy bouřky nejsou, protože..., já nevím, zkrátka nejsou, to ví úplně každej, ne? Myslím.

Co je vlastně dneska za den? Někde kolem dvacátýho, mlhavě tuším. Počkat, včera bylo čtyřiadvacátýho, jo, to si vybavuju úplně jasně, protože..., já nevím, ale vybavuju. Takže dnes je pětadvacátýho. Února. No a? Proč přemýšlím o datu, zatímco ty dvě pořád klábosí a dožadují se mé reakce?

Jo! Už vím! Ten den se něco stalo. Aha. Dějepis, ..., další zbytečnost ve škole, úplně k ničemu. Neučil jsem se, taky to podle toho vypadalo, ale ten den se něco stalo. Někdo něco vyhrál, někdo někde zvítězil. Bylo to ve fotbalu nebo v hokeji? Blbost, hokej mě nezajímá, to bych si nepamatoval, takže to musel být fotbal.

Světle modrá, světle modrá, honí se mi hlavou. Jaká světle modrá, proboha? Kde jsem? Kdo jsem? Co jsem?! Mlha, ztrácím se. Jsem tady? Jsem vůbec? Jsem...?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru