Předmět Autor Datum
Spíš si nehledal vůbec ;-) 9YNL Tak se v tom trochu prohrabej a zjistíš vše nutné, co potřebuješ. V…
Exp3nd4bles 09.09.2015 23:37
Exp3nd4bles
Pouze se vyhýbám videím a různým debatám, kde se dozvídám, že R7 360 je přeznačená R9 270 a zároveň…
BěžnýUživatel 09.09.2015 23:54
BěžnýUživatel
Chápu tvé potřeby, ale každý normální jedinec ti tu dnes řekne, že kupovat v dnešní době tyto tebou…
Exp3nd4bles 10.09.2015 00:04
Exp3nd4bles
Takže já jsem nenormální? A co přesně ze mně dělá nenormálního? Možná to bude to, že hraju furt jeno…
BěžnýUživatel 10.09.2015 00:12
BěžnýUživatel
:-D:-D:-D Kde konkrétně v mém příspěvku vidíš větu, kde bych o tobě tvrdil, že si nenormální? Podle…
Exp3nd4bles 10.09.2015 00:41
Exp3nd4bles
Jelikož zde nejsem poprvé, tak to vidím hned v první větě, cituji "...každý normální jedinec..." A…
BěžnýUživatel 10.09.2015 01:02
BěžnýUživatel
Pokud někdo napíše větu "každý normální jedinec", automaticky to nemusí vždy hned znamenat, že zrovn…
Exp3nd4bles 10.09.2015 01:41
Exp3nd4bles
Bral bych raději nVidii míň žravou,pokud ti ovšem nejde o DX12. translate.google.cz
sambilionk 10.09.2015 01:10
sambilionk
čistě výkonově nebude asi ani R370 dost výkonný na nové DX12 hry. poslední
touchwood 10.09.2015 06:44
touchwood

Chápu tvé potřeby, ale každý normální jedinec ti tu dnes řekne, že kupovat v dnešní době tyto tebou dvě zvolené GPU na hraní je už holý nesmysl. Nepotřebuješ testy, stačí se podívat na základní parametry těch GPU a musí ti to být jasné.

128bit sběrnici NEBRAT!

Pokud chceš hrát, jako minimum na hry sáhni alespoň po té, co jsem ti postnul. Připlatíš si necelý litr a ten výkon za to stojí.
7YNM

Takže já jsem nenormální? A co přesně ze mně dělá nenormálního? Možná to bude to, že hraju furt jenom na FHD (fuj, jak se ráno vůbec můžu podívat do zrcadla) nebo to bude možná tim, že nepotřebuju hrát na Mega Ultra Super Sky High detaily (opovrženíhodné) a pak se tím chlubit svým přátelům.

S dovolením raději požádám o odpověď někoho jiného, někoho kdo nemá potřebu se chlubit jeho "HIGH END doupětem", děkuji.

:-D:-D:-D

Kde konkrétně v mém příspěvku vidíš větu, kde bych o tobě tvrdil, že si nenormální?
Podle toho, jak tu brečíš a kopeš okolo sebe jak děcko, když ti tu člověk řekne fakta, tak tvou nemoc zatím diagnostikuji pouze na to, že máš problém přijmout věci takové, jaké dnes prostě jsou.
Ale jak se říká.. jsou to tvé prachy. Kup si třeba Intel HD Graphics.

Projeď si tu pár diskuzí zpět, protože dotazy tvého typu jsou tu dnes a denně několikrát. A ve všech se dočteš, že 128bit sběrnice je prostě hloupost. Kord v tomto případě, když máš možnost si připlatit necelý litr a budeš za to mít ještě jednou takový výkon.
Pokud ti to nestačí, podívej se třeba na tohle:

VYNr
aYNu
3YN1

A pokud chceš, můžu ti sem takových odkazů nasázet třeba ještě 99. Jenže to bys nesměl být línej. Raději založíš diskuzi a pak opovrhuješ tím, když ti někdo radí. Vtipné..

Jelikož zde nejsem poprvé, tak to vidím hned v první větě, cituji "...každý normální jedinec..."

A ty tvoje "fakta" mi říkají akorát to, že si za 20% výkonu navíc připlatim 20% ceny.
Možná bys už neměl používat slova "ještě jednou takový výkon", protože jim očividně nerozumíš.

Můj důvod, proć jsem založil tuhle diskuzi nebyl, protože jsem byl línej, ale protože jsem nenašel takový zdroj informací, který jsem očekával a ty jsi tomu vůbec nepomohl, ikdyž jsi mi tam hodil odkaz na google a myslel si o sobě bůhví jak nejsi chytrej.

A to, že tobě by stačilo říct mamince, aby ti přidala peníze, protože nějakej chytrák ti poradil, že je blbost kupovat tak levný grafiky (nechápu proč je teda vůbec vyrábí), neznamená, že to tak má každej. Chodim na střední školu a brigáda se shání těžce, takže musim vycházet z toho, co jsem našetřil o prázdninách.

A k tomu kopání okolo sebe se snad ani nebudu vyjadřovat.

Pokud někdo napíše větu "každý normální jedinec", automaticky to nemusí vždy hned znamenat, že zrovna z tebe dělá toho nenormálního. Vztahovačnost je pouze tvá chyba, tvé mínus a tvůj problém.

"jednou takový výkon" bylo samozřejmě lidově řečeno. Bohužel si to nepochopil, jako očividně nic z toho, co jsem ti tu napsal (přemýšlím, proč tu vůbec ztrácím čas s někým, u koho to absolutně nemá smysl).
A ano, když jsou tu ťulpasové, kteří přemýšlí nad koupí plečky kupříkladu GTX 960, je jim doporučováno (když už), tak GTX 970, nebo třeba R9 380 - jelikož je to už úplně jiná kategorie. A tohle je přesně tvůj případ v makovém podání. Jenže ty si stejně nedáš říct a pojedeš si na těch svých 128bit. Aneb.. jak je libo :-)
Pokud ti pět stovek nestojí za to, abys měl něco mnohem lepšího a nedokážeš se nad tím alespoň pozastavit, je s tebou něco špatně. To bych raději týden nefajčil.. :puff:

No, oni se ty karty vyrábí třeba pro to, že jsou vhodné maximálně tak do kancl sestav. Takže pokud máš v plánu hrát miny a podobně, tak budiž.
A pokud bych se chtěl vrátit ještě k tomu, jak si ze mě dělal "chlubílka", tak v prvé řadě tě nikdo nenutil se na tu sestavu dívat (nemám jí tam kvůli chlubení), tento názor mají jen zaostalý jedinci. A dokonce si nepotřebuji říkat ani mamince o žádnou dotaci. Taky jsem byl student, to každej. Třeba se ale budeš dobře učit a budeš si moct podobný HIGH END taky jednou postavit.

Jsi typický příklad jedince, který se přijde na něco zeptat, ale sám ví stejně všechno nejlíp.

Tímto končím tuhle naší nesmyslnou konverzaci. Kup si co chceš a pak nám sem po čase můžeš přijít zarecenzovat, jak sis na té či oné GPU skvěle zapařil třeba Witchera 3 - v tom tvém FHD..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru