Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AMD R7 360 nebo nVidia GTX750ti

Pokud někdo napíše větu "každý normální jedinec", automaticky to nemusí vždy hned znamenat, že zrovna z tebe dělá toho nenormálního. Vztahovačnost je pouze tvá chyba, tvé mínus a tvůj problém.

"jednou takový výkon" bylo samozřejmě lidově řečeno. Bohužel si to nepochopil, jako očividně nic z toho, co jsem ti tu napsal (přemýšlím, proč tu vůbec ztrácím čas s někým, u koho to absolutně nemá smysl).
A ano, když jsou tu ťulpasové, kteří přemýšlí nad koupí plečky kupříkladu GTX 960, je jim doporučováno (když už), tak GTX 970, nebo třeba R9 380 - jelikož je to už úplně jiná kategorie. A tohle je přesně tvůj případ v makovém podání. Jenže ty si stejně nedáš říct a pojedeš si na těch svých 128bit. Aneb.. jak je libo :-)
Pokud ti pět stovek nestojí za to, abys měl něco mnohem lepšího a nedokážeš se nad tím alespoň pozastavit, je s tebou něco špatně. To bych raději týden nefajčil.. :puff:

No, oni se ty karty vyrábí třeba pro to, že jsou vhodné maximálně tak do kancl sestav. Takže pokud máš v plánu hrát miny a podobně, tak budiž.
A pokud bych se chtěl vrátit ještě k tomu, jak si ze mě dělal "chlubílka", tak v prvé řadě tě nikdo nenutil se na tu sestavu dívat (nemám jí tam kvůli chlubení), tento názor mají jen zaostalý jedinci. A dokonce si nepotřebuji říkat ani mamince o žádnou dotaci. Taky jsem byl student, to každej. Třeba se ale budeš dobře učit a budeš si moct podobný HIGH END taky jednou postavit.

Jsi typický příklad jedince, který se přijde na něco zeptat, ale sám ví stejně všechno nejlíp.

Tímto končím tuhle naší nesmyslnou konverzaci. Kup si co chceš a pak nám sem po čase můžeš přijít zarecenzovat, jak sis na té či oné GPU skvěle zapařil třeba Witchera 3 - v tom tvém FHD..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny