Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aliexpres

Nakupuju tam Arduina a legrace okolo nich - zatim vse v poradku, je ta doprava trva dlouho. To same na dx.com. Zatim par desitek nakupu, nedorazil jen jeden, poslali to znovu a uz je to nekde v cechah, tak to ocekavam kazdym dnem.

Je to cina, co si zaplatis, to mas. Vetsinou nic moc popisy (dohledej si sam), ale zase nizke ceny (ono se to to "znackove" vyrabi tamtez, takze se da preskocit rada USA reselleru, co si narazi marzi a loga). Stejne tak navody vetsinou nejsou vubec, urcite ne v cestine, co je ve firmwaru je jina otazka - nic co jsem kupoval FW nemelo, nebo melo jen anglicky (ale taky nic neslibovali, jen anglictinu, takze cajk).

Celkem bych veril, ze dodaji co slibi, ale bacha, jakmile to bude prez 22 Euro, tak ti to celnici nejspis zhaftnou a vydaji po zaplaceni DPH a vsech dalsich dani, co si usmysli. Pokud bude doprava zdarma (vetsinou ta levnejsi je), tak si nasi celnici vycucaji z palce castku za dopravu sami a tu ti zdani taky - takze radsi si tam u drazsich veci nech nejake dopravne napsat, vyjde to levneji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny