Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windiws phone bug při aktualizaci

Když člověk čte ty komentáře na síti,tak já si počkám,až mi ta aktualizace přijde-než se trápit...


Úplne prvé čo urobíš je:
1,kúp si krabičku cigariet
2,uvar liter čiernej kávy
3,prípadne dobrý sex nezaškodí
4, Začni!!!
--
Ale baterka leze dolů teda brutálně... Při minulých pokusech myslím takhle rychle neletěla. Ráno jsem měl 100%, teď je poledne a mám 27.
--
Po aktualizaci byl ok a vše behalo jak hodinky. Bohužel následuje to co doposud na každém buildu u W10 - záseky, padání aplikací neskutečné lagování, stáhnu vrchní roletku a ona sjede po 15s. HR s tim nic neudělá prostě to vypadá ze jak si systém po aktualizaci načte vše a par dni šlape tak se postupně zahltí a je z toho nepoužitelný šrot. Edge - mohu se třeba utukat na odkaz třeba 50 krát až pak ho otevre. Hrůza.
--
Edge neschopny browser. Pomalost, otvori stranku a video v clanku tak na piaty pokus. Niekedy je nemozne v clanku oznacit text pre skopirovanie. Obcas spadne pre zmenu cely browser. Ako chcu stihnut vychytat cely W10, ked len Edge je jeden z desiatok nedokonalych veci. Pripomina mi to WM 6.5 :) kde som si castokrat ponadaval. Ale to boli pionierske doby.
--
Ahoj, přisel někdo jak nastavit vlastní vyzváněcí tóny? ring tone makery nefungují, ani soubor ze složky ringtones to nebere.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny