Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Administrator na Win7

do účtu administrator se přihlásíš - jen se nedokončí start všech konfliktních kravin v pospuštění a hlavně nenaběhne průzkumník = explorer.exe
nejspíš ti normálně funguje správce úloh (ctrl+alt+del, s menu: soubor->nová úloha). odsud můžeš spustit toho průzkumníka ručně, příkazové okno cmd.exe, normálního správce souborů (total, salám, freecommander), odinstalaci programů (appwiz.cpl), vyhledat na disku a spustit internetový prohlížeč a s ním stáhnout nějaké utility:

- proti adware a spyware jednoduchý adwcleaner. (anebo ten tvůj fighter)
- pro kontrolu spouštěcích míst ms autoruns -> záložky: logon (po spuštění), services (služby), scheduled tasks (naplánované úlohy). speciálně u tebe bych zkontroloval i záložku explorer.
- pro kontrolu procesů v paměti process explorer.

když funguje omezený účet, je startovní záznam průzkumáka v registrech správně. jde ověřit tímto výpisem v cmd.exe:

reg query "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v shell

antivir (něco od esetu nebo beznadějný norton) a "malware fighter" není totéž, každý hledá něco jiného. ten druhý typ sw je už 10-15 let mnohem užitečnější.
rozdíl mezi antiviry a antispyware uživatelé moc nechápou. oni to nedávají ani humanitně zdělaní novináři a manažeři a neustále uživatelům vnucují pro ochranu bankovnictví neschopné antiviry.

chyby indexování bych teď neřešil. kromě tupého startmenu ve w10 se dá bez toho žít.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny