Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem potrebuji schválit PC sestavu jestli všechny konponenty budou spolupracovat do 12k

Potřebuji se ujistit zda-li vše pojede jak má jestli zdroj bude dostačující jestli motherboard bude idealní jak pro procesor, tak pro grafickou kartu, a jestli je potřeba na procesor co jsme vybral koupit radějí nový chladič a když jo, tak jestli ten co jsme vybral je dostačující. Mělo by to na Alze vycházet do 12 000kč. Děkuji za odpovědi.

HDD: mám doma magnetický WD 320GB rpm nevím ale bude sloužit jen k ukládání dat typu fotky videa ruzné smlouvy a jiné kancelářské ptákoviny

SSD: SSD disk Kingston HyperX FURY SSD 120GB (sem přijde systém licenci mám free ze školy, a ostatní důležité programy)

Zdroj: Počítačový zdroj Eurocase 400W PFC (tady mě pak zajímá, jestli 400w bude stačit nebo radji šahnout po 500w nebo více?)

základní deska: Základní deska GIGABYTE 78LMT-USB3 (měla by podporovat konkrétně AMD FX procesory se soketem AM3+ takže by můj výběr procesoru a desky neměl být problém, ani co se týče grafické karty, ale stejně se chci ujistit)

ram : Operační paměť Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series gb

Procesor: Procesor AMD FX-6300 (četl jsem recenze typu super procesor, ale při větší zátěži se dost zahřívá, nebo že ten větřáček, co je v balení je hlučnější tak chci poradit jestli s tím nemá někdo zkušenost a jestli levný chladič co jsem vybral by stačil nebo ne viz. níže)
=> chladič: Chladič na procesor ARCTIC Alpine 64 GT (měl by byt i na am3+)

Grafická karta: Grafická karta MSI R7 250 2GD3 OC (zase.., bude ladit se základní deskou a procesorem? raději se ujišťuji...)

Skřín: Počítačová skříň C-TECH ARES černo-modrá (měla by být ok, ale potřebuju ujistit jestli to tam všechno bez problému půjde, mělo by, ale je to poprvé co si budu skládat PC doma, ve škole jsem to jen zkoušeliskládat, tak chci předejít problémům a ještě mě zajímá jestli materiál nebude rezonovat příliš- ocel a to že ve předu nebude usb3 už beru jen jako otázku pohodlnosti)

mechanika: LG GH24NSC0 černá nebo Samsung SH-118CB černá (to LG je vypalovačka, takže by to mělo asi být lepší než ta od samsungu ta jestli jsme to dobře pochopil slouží pouze ke čtení. je to tak?)

a jestli budu potřebovat nějakou kabeláž a je to jisté už teď, tak bych to mohl taky koupit raději rovnou.


Předem děkuji za odpovědi

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny