Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem resetovani windos

Měl problém na Win8 a následně i na Win10. To asi nebude Javou ani Esetem...
ted si prečítaj svoju vetu.... hlavne tu prvu cast osobitne a potom druhu cast osobitne, a ted povedz co mali, maju nebo mozu mat OS spolocne ak neni instalovany nacisto,... nikde sa nezminil ze by to instaloval na cisto (aspon ja to tam nevidim, ale mozno jsem i ja slepej)... možno to predsa len bude tretím softwareom? (totiž na 2 OS rovnaka chyba pricom "maju" "nemau" spolocne "nic"... ak to vlastne chapeš. :) jinak ešte bych povedal že u mne ikony mizli pri urcitej verzi javy :) ale rovnaky problem a vzdy je iny zdroj problemu,.... zaujimave a divne.... no vo Win8.x vidim prvi krat ze sa dany problem vyskytol.

p.s. vo win10 som videl asi 6 tem v roznych forach (presneji 4 fora, 2 na nejakej bordel stranke neprehlednej) ale neviem v ktorych, a uz to ani neviem najst, rad bych dal linky, ale psal jsem uz ze jsem rano preformatoval SSD a tym padom mi zmizla i historie i vse.


podla mna chyba nieje v OS, lebo preinstalovanim by zmizla, skor v urcitom software ktory nainstaloval i do win10, a ktory mal predtym vo win8.x
ale mozno mas pravdu, mozno je chyba predsa len inde.... No nemozes vylucit javu a eset, kdyz to nevivratis inym cielom problemu. (možno tažšie pochopíš ak vôbec)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny