Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno S5 vs G3

LG G2 nema sd-slot, tam toho videa moc nenahrajes. Takze ne.

Zbyle tri patrili k mym favoritum, LG G3 jsem zavrhl pro podle meho nesmyslen umisteni tlacitek hlasitosti na zadech stroje, tim nerikam, ze sto dalsim lidem to nebude vyhovovat, nakonec znam lidi, co na to nedaji dopustit. Sony Xperia Z2 jsem zavrhl pro nevyrovnanou kvalitu displeju, nutno zkontrolovat pred koupi a vyssi procento reklamaci a zbyl mi Samsung Galaxy S5, ktery jsem chvili vlastnil, ale pak jsem ho posunul v rodine a nechal si Samsung Galaxy S4 i9506, ktery me momentalne dost prudi kvuli Lollipopu, na ktery jsem presel, na Kitkatu to byl snad nejlepsi foun, co jsem kdy drzel v ruce.

Edit: Ty zde doporucovane cinske znacky, to je uplne mimo realitu, maximalne to Lenovo, ale byl bych radeji opatrny. Kdyz uz jsme u toho, tak stejne opatrny bych byl i u Huaweie, ma sice take nekolik zajimavych modelu, ale rozhodne dobre vyzkouset pred koupi a nespolehat se jen na casto zaplacene nebo fanouskovske recenze. Posledni realna moznost je jeste Asus Zenfone 2, ale vubec nevim jestli umi ty funkce co pozadujes.

Ja byt na tvem miste, tak zustanu u te trojice, co jsi sam zhodnotil jako nejlepsi, akorat LG G2 z uz receneho duvodu bych vyskrtl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny