Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno S5 vs G3

Mam v S4 i9506 pres 120 uzivatelsky stazenych aplikaci a her. :-) Je to OK.
I v Jiayu G3s, kterej mel 1GB RAM, jsem mel tak okolo 80 aplikaci. Ale fakt je, ze u cinana byl root v zakladu, takze jsem nepotrebne hned vykopal z "po spusteni".
Treba ZTE Blade mel 512MB RAM a tam kdyz sem do nej narval Android 4.3.1 uz moc aplikaci dat neslo, aby to bylo funkcni a nesekalo se to jak na bezicim pase. Ale tam byl hlavne problem, ze hardware byl uz moc pomalej a spoustu aplikaci delaji prasata a vubec to neoptimalizuji.

Jenze tohle je preci bezne i na pocitaci, ze si nekteri BFU cpou do systemu nejruznejsi speedboostery, cistice a antiviry a system si zaneradej a zpomalej sami, za to taky nikdo neobvinuje Microsoft, ze by tomu mel nejak ve Windows zabranit.

Napriklad aplikace na zaznam pohybu na jedne strane RunKeeper, kterej na tom ZTE Blade se nacital asi 5 minut, potom vyprsel Androidu timeout a aplikaci shodil, na druhe strane aplikace Endomondo se stejnou funkcnosti, mozna i o neco lepe vybavena a sice se to taky nejakou chvili nacita, ale nacte se to a bezi to na tom.
Nebo treba Firefox pro Android, proc vyvojaru tu aplikaci z prominutim nasrali do "po spusteni" a nespousti se az po kliknuti na ikonu aplikace? Zvlast kdyz je ta aplikace naprosto neoptimalizovana a nacitani trva neumerne dlouho. Na druhe strane treba Chrome, ktere se nacita na Androidu mnohem rychleji nebo treba cinsky browser Dolphin, ktery se nacita take mnohem rychleji a navic se do "po spusteni" nesere jako Firefox. (pardon za vyrazivo, ale v pripade Firefoxu pro Android nenachazim jine adekvatni slova)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny