Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rozdíl v zabezpečovacích kamerách HDCVI a AHD

Vracím se zpět k tématu. Obměnu jsem zatím neprovedl (zas až tak mě to netlačí, analogy, kromě noci celkem fungují). Pořád se nedokáži rozhodnout a čím víc na netu pátrám, tím víc jsem z toho "jelen". Toto téma jsem přestal sledovat, protože se to přiklonilo k té frázi jak v pohádce "O Lotrandovi" "To nic, to jsou jen odborné lékařské pindy". Omlouvám se všem reagujícím! Já jsem, ale spíše čekal vysvětlení pro laika. Hledal jsem dál na NETU, dnes jsem se znova vrátil zpět k tomu svému dotazu zde, a asi jsem špatně položil dotaz. Nikde na netu jsem totiž nezjistil, v čem by ten IP systém měl být nejlepší, co se výsledku záznamu týče! Kromě toho, že je úžasně lehce modifikovatelný (ale budu si platit správce pokud sítím nerozumím). Ale mně začíná to IP lákat. Přesto ale bych byl pořád raději tomu HDCVI, nebo AHD, jelikož si myslím, že to se sítěmi nemá nic společného a budu si to moct spravovat sám. Už proto, že ty data mám někde doma na HDD, pokud se potřebuji připojit přes NET, tak se taky připojím! Pokud tedy můžu znova prosit (protože té IP technologie se bojím, a sítím moc nerozumím)
Jednoduchá otázka, pro všechny, kdo mají nějakou zkušenost s IP, HDCVI a AHD. Prosím uveďte třeba stručně to s čím pracujete, jaké to má výhody a naopak co vám v tom systému chybí!
Já totiž jsem si už dopisoval s pár specialisty, každý byl "na nějaký systém" a to vychvaloval do nebes. I to mé základní DVR, které je opravdu celkem nahouby (ale vlastně přes den OK), mě ti, co nic jiného nemontovali, tak hrozně vychvalovali (samozřejmě raději to jak nic), pokud nebude tma, lumpa uvidíš!!!

Děkuji moc za reakce a omlouvám se, že jsem dlouho nereagoval, ale opravdu to šlo mimo můj dotaz!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny