Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje JAS obrazovky

Dobrý den,
už je to přes měsíc co mám Win 10 a zničehonic přestal fungovat jas obrazovky. Vrátila jsem Win10 do původního nastavení, jas obrazovky fungoval asi 10 minut a pak opět nereaguje. Mačkám Fn a to tlačítko ale nereaguje, ostatní tlačítka jako hlasitost atd fungují. Navíc, vyhledávala jsem jas obrazovky přes ovládací panely a nešel nastavit ani ručně. Nyní už ani jas obrazovky v ovladacích panelech není a nelze nikde nalézt. Všechny ovladače mám aktuální a na stránkách výrobce žádný jiný ovladač ke stažení není.
Mohu se zeptat jestli někdo neví v čem je chyba? Mám notebook HP Pavillion, na podporu HP jsem již psala ale ti odpoví až v pracovní den, proto to zkouším také tady, jestli někdo nebude něco vědět dříve.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.

Předmět Autor Datum
• Chtelo by to DO-Instalovat jisty ovladac k podpore této funkce, nenastavovala jsi neco v BIOSe typ…
CoCoChanel 10.10.2015 23:04
CoCoChanel
Já sem nato lajk takže ani nevím jak se do biosu dostat. Takže jsem nic nenastavovala. Všechny ovlad… poslední
Luccy25 11.10.2015 09:46
Luccy25
http://pc.poradna.net/q/view/1462596-tip-windows-1 0-nemoznost-nastavit-jas-displeje
Jan Fiala 11.10.2015 09:05
Jan Fiala

• Chtelo by to DO-Instalovat jisty ovladac k podpore této funkce, nenastavovala jsi neco v BIOSe typu "Action Keys Mode" ?
Byla by jsi moc hodna, kdyby jsi uvedla presny model tvého NTB (HP)

Já sem nato lajk takže ani nevím jak se do biosu dostat. Takže jsem nic nenastavovala. Všechny ovladače mi to hlásí jako aktuální, nevím proč to ale jelo nákou dobu když sem to vrátila do továrního nastavení a pak z ničeho nic nejelo. Mám notas Notebook HP Pavilion 15-e042sc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru