Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Sony Vaio (S15) nelze zapnout. Nereaguje na nic, ani nepípne nebo nezatočí ventilátorem...

Dobrý den, včera jsem chtěl započít u kamarádova notebooku Sony aktualizaci z Windows 8 na Windows 8.1 pomocí aktualizací Windows přes update.
Tak jako to dělám již roky a roky, aktualizace (spíše upgrade) o velikosti cca. 3,5 GB se stáhl a započala se první část instalace, poté se notebook restartoval a již se od té doby nezapnul.
Zkusil jsem vyndat baterii i napájení a nechat ho den takto bez energie a nic, zkusil jsem i bateriově-resetační zdířku držet "špendlíkem" více jak 30 sekund, zkusil jsem snad vše co se dělá a vše bez výsledku.
Ze zdroje napětí 19,5V jde bez problémů, baterie má také napětí v pořádku vše jsem proměřil voltmetrem ale přesto po stisknutí tlačítka POWER se nic neděje.
Po přečtení desítek článků po internetu jsem se ujistil že koupi notebooku Sony S Series nebyl dobrý nápad protože se jednalo typ kde byla zastoupena velice poruchová série.
Nicméně bych rád kdyby se to dalo nějak opravit v autorizovaném servisu.

Jedná se o notebook SONY VAIO SVS151C1GM.

V tomto případě mně jde o to, zda jste se někdo s tímto stejným nebo podobným případem u Sony notebooků již setkal a jaké bylo řešení vedoucí k opětovnému zprovoznění, případně kolik (by) stál servis (nejspíše výměna základní desky nebo celého napájecího okruhu atp.)

Moc předem děkuji, a pokud tu již někdo tuto problematiku řešil v předešlých dotazech tak se omlouvám že to sem postuji znovu, ale hodně často se mně stává že reaguji i na 5 let staré dotazy které stejně nebyli vyřešeny...

Richard M.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny