Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 a grafika Intel pripadne Skylake

Zdar,
cista instalace Windows 10, nasledne ovladac desky, restart, ovladac grafiky, ostatni ovladace. Tim chci rict, vsechno probehlo dle predpisu a bez chyb.

Potom Firefox 38 ESR a asi po pulhodine hlaska:

Ovladač zobrazení igfx přestal pracovat a byl obnoven
Potom Firefox zamrznul. Takhle nekolikrat, vypnul jsem hardwarovou akceleraci a od te doby je klid.

Instalace MSI Kombustor (ted z hlavy nevim, ale stahnul jsem aktualni stabilni verzi), spusteni programu a nasledne okamzite ta sama hlaska a program nasilne ukoncen.

Na desce jsou diody na stav pameti, grafiky a procesoru, vsechny hlasi OK.

Pres noc probehl Memtest - stav OK.

V protokolu udalosti jedinna chyba tykajici se toho grafickeho ovladace, ze ktere nic nepoznam, spravce zarizeni OK vsechny ovladace funkcni.

Dneska jsem se k tomu zase dostal, nainstaloval 3DMark (dosahl jsem pekneho skore 1018 bodu) a 3DMark11, oba bezi naprosto bez potizi.

Sestava: MSI H170 Gaming M3, core i7-6700, Crucial Ballistix DDR4 2400, CoolerMaster 700W, SSD Crucial MX200, HDD Seagate Desktop.

Nez jsem provedl testy 3DMarkem, tak jsem se domnival, ze by mohla byt hardwarova chyba desky nebo procesoru. Ale to by nebezelo nic a 3DMark bezel bez problemu.

Takze si rikam, jestli spis si Windows 10 jeste nerozumi s Intelovskyma grafikama, nemate nekdo tuto kombinaci, abyste mi to mohli potvrdit nebo vyvratit?

Nebo me napada druha moznost, jestli si jeste nerozumi Win10, Intel grafika a platforma Skylake, takze kdyby se tu nasel nekdo kdo ma i tuhle kombinaci a zda je vse OK?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny