Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím rady - herní sestava (40k)

CHLAZENÍ:
Opět jsem zvolil profláknutou klasiku. Zas mi zde jde ale o to, jestli pro tuto sestavu to bude dostatečné, nebo jestli bych měl raději sáhnout po něčem "výkonnějším" (Fortis za cca 1000? .. Grandis za cca 1100?)

CASE:
Opět jsem zvolil dost navrhovanou kvalitu, která se mi navíc i líbí. Akorát mi jde o to, jestli se do ní bez problému vlezou zrovna mnou vybrané komponenty.

VĚTRÁKY:
V infu o bedně je napsáno, že je možnost tam vložit další 2 120x120 větráky. Pro co nejlepší větrání bedny, tuším správně, že je dobré je tam vsadit?

HDD:
Vybral jsem klasický WD BLUE a chci se jen zeptat. Má nějaký smysl a přínos do herní sestavy dát WD BLACK, který je o cca 700 dražší?

MONITOR:
Zde asi není co řešit. Opět jsem zvolil často doporučovaný. Ještě jsem přemýšlel nad http://1url.cz/96Fj .. ale to LG to asi vyhrálo.
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________

Je mi v podstatě jedno, jak bude má sestava vypadat a z čeho se bude skládat. Jde mi jen o to, abych za těch 40k z toho vyždímal co nejvíce. Pokud máte jiný návrh, jak by to za tuto cenu šlo poskládat lépe, tak sem s ním - prosím :-)

Zde je můj prozatimní návrh:
http://1url.cz/G6Fs

DĚKUJI za přečtení a MOC DĚKUJI za odpovědi :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny