Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím rady - herní sestava (40k)

Deska - RAMky menit nemusis, ja je mam taky, to ze podporuje jen 2133MHz je v poradku, to samozrejme ty RAMky umi, na 2400MHz je muzes pretaktovat, coz na netaktovaci desce H170 nejde, ale psal jsi, ze taktovat stejne nechces. Myslim, ze ta Mate ma sestifazove napajeni a ty Gaming, at uz ve verzi Z170 Gaming M3 nebo levnejsi H170 Gaming M3 maji osmifazove, coz je zase nepodstatne, jestli netaktujes. Nicmene mam zvyk davat radeji desku lepsi, M-Pol stavi kvuli cene na Mate a taky neni duvod ji nevzit, zvlast pokud honis korunky do rozpoctu na cely PC.

Monitor - oba monitory jsou zastupci stredni tridy, neverim, ze kdybys nevidel znacku a nekdo to pred tebe postavil, ze poznas rozdil.

Bedna - stezka rict, ja tu Bitfenix v provozu nevidel, nevidim tam nic problematickeho, co by narusovalo airflow, ale pokud si na to lidi stezuji, tak pravdepodobne vedi co rikaji a ten Zalman nebo CoolerMaster budou asi lepsi, aspon jsem na ne nic negativniho neslysel. Vsechny tri vypadaji dle konstrukce OK, takze zalezi na tobe, zda budes nebo nebudes verit recenzim lidi na netu a risknes tu co se ti libi nebo vezmes nekterou jinou.

Urcite by bedna mela byt osaditelna nejmene 120mm ventilatorama, na tvou sestavu by mel stacit jeden vzadu a jeden vepredu. Ten Arctic co mas vybrany, mam taky, je OK.

Podivej se na web MSI na specifikace desek, mam pocit, ze Mate ma moznost osadit dva vetraky PWM, zatimco Gaming M3 ma tri vetraky PWM, to jen pro pripad, ze bys chtel vzit vic nez dva vetraky, coz ale nevidim jako smysluplne, kdyz netaktujes. Pripadne bys musel osadit dalsim vetrakem na klasicky Molex napajeny ze zdroje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny