Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím rady - herní sestava (40k)

Díky za vyčerpávající informace :-)

Taktovat nebudu, takže proto jsem se rozhodl pro CPU bez "K". Z toho důvodu tedy snad doufám, že i s tou deskou od M-Pola si vystačím. Chápu a je mi jasné, že ta verze "gaming" bude asi v pár věcech lepší (ostatně jsi to tu vše vyjmenoval), ale právě za předpokladu, že taktovat nebudu, takže hodně větráků dávat taky nebudu, tak snad ta "šedivá" MB bude dostačující. On i ten finanční rozdíl je v řádech desítek korun, takže snad neberu něco jó o tak EXTRA horšího :-)

To věřím, že bych to nepoznal. Ale já právě také nevybírám podle značky, ale podle kvality. Tím chci říct, že je mi jedno, jestli budu mít BenQ, nebo LG. A je mi jedno, jestli budu mít IPS a nebo VA. Šlo mi o ten rozdíl, jestli bych to při hraní nějak pocítíl. Ale asi ne. Takže vybírám podle vzhledu a proto vyhrál asi ten LG :-)

S tou bednou.. já nevím, jestli ježek soudil podle té jedné negativní recenze, kterou jsem si na CZC už taky přečetl, ale ten člověk tam píše, že ty 2 přední větráky nemají odkud nasávat vzduch. A když se na tu bednu podívám, tak se mi to zdá i cela logické, protože celý ten přední panel je.. "uzavřený".
Ale říkal jsem, že nehraju na vzhled, jde mi o to, aby to fungovalo a neměl jsem zbytečné problémy. Takže vybírám mezi M-Polovo (Cooler Master Force 500) a ježkovo Zalmanem Z1. Neříkám, že pochybuji o tom, že by byla špatná ta, co postnul M-Pol (CM 500), ale zarazilo mě, že v té bude zdroj nahoře, o čemž jsem kdysi četl a nevím, jestli to dělá dobrotu. Každopádně.. ta ježkovo se mi líbí asi stejně nejvíc a možná skončím u ní (Zalman Z1). Akorát.. tam píšou, že je tam od výroby vsazenej 1 větrák vepředu (co vzduch saje) a jeden větrák vzadu (co vzduch odvádí), zrovna u této bedny nevidím ale dodatek, že by byla možnost tam vsadit ještě nějaký. Takže.. myslíš, že nebudou problémy s chlazením, když tam budou jen tyto 2 větráky? Zdá se mi to ale jako klasika - vpředu a vzadu.. takže fungovat by to snad mělo dobře. Ostatně je na ní i dost dobrých recenzí..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny