Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chybová hlašení (Prohlížeč událostí)

Začnu nový vlákno, protože to starý už je hodně zanořený a nepřehledný.

Můj dojem zůstává stále stejnej: mám podezření na nějak nabořenej systém (ono být připojený s veřejnou IP adresou k internetu napřímo bez routeru není pro běžnýho uživatele zrovna dvakrát bezpečné). I když - jak píšeš - "Test v nouzovém režimu nenalezl žádnou infekci" (jen mlčky doufám, že jsi k otestování použil mnou doporučené programy AdwCleaner a MBAM, a nikoli ten ESET, což ale nelze z Tvého popisu zjistit).

Nicméně za celej tejden se mi z Tebe nepodařilo vytáhnout, jestli jsi po instalaci Windows nainstaloval všechny správné ovladače (z webů výrobců HW) ve správném pořadí (jako první ovladač čipsetu). Třeba jsou ty divný hlášky způsobeny právě neexistencí ovladačů, to ale nevíme (a možná už se to ani nedozvíme)?
A nevíme HW konfiguraci PC (včetně značky zdroje), ani neznáme přesné připojení k Internetu (to přímé připojení jsem jen hádal dle výpisu z IPConfigu - mimochodem až z toho výpisu jsme se dozvěděli, že máš Windows 7 - viz "Verze 6.1.7601").

To vše - ač se Ti to může zdát zbytečné - je totiž důležité pro identifikaci možných problémů, my u toho PC nesedíme ani na něj nevidíme.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny