Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pc sestava

JEZEKHIFI => "Základní deska na prd, zdroj elektrošrot" Zakladna doska je prd ? A na to si ako dosiel ?! Gigabyte su jedny z najlepsich dosiek co pracujem v IT uz asi 14 rokov tak stale odporucam zakladne dosky Gigabyte a snimy som nemal ziadne vazne problemi. Kdezto znacka ASUS v cenovej relacii nizsie alebo stredna trieda su uplne HOVNA !

Zdroj Corsair ze je elektrosrot ?! Henten zdroj mu uplne stacvi jak kvalitovo tak aj vykonovo ale ty si tiez velky fanatik do znacky SEASONIC takze podla teba asi kazda znacka ktora neni SEASONIC je podla teba srot lebo iba tu jedinu znacku stale reklamujes a nic ine v kazdom prispevku od teba necitam... (asi ti platia za reklamu ze ?!)

Co sa tyka tej 16 GB RAM stym stebou suhlasim lebo 16 GB je vazne nahovn* ak tazatel neplanuje upravovat fotky alebo video a robit animacie.
-------------------
JEZEKHIFI by si sa mal trosku ukludnit stym tvojim spravanim = za to ze si tu ako RADCA by si mohol davagt normalne odpovede a nie osocovat. Asi uz starnes a zena ti nedava v postrely tak si to tu kompenzujes na druhych, ze ?!
:))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny