Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herný PC za 1000 +/-

Ach.. kolikrát musím říkat, že už tu vážně toto téma nechci opět rozjíždět? :-(
Víš, kolikrát už jsem to zde musel absolvovat?

Nebudu ti jmenovat žádnou děravost, jelikož sám osobně jsem žádnou nezažil, jelikož W10 nemám a zatím ho opravdu ani nechci (mám k tomu dost svých důvodů). Ale poradím ti, zkus se zeptat těch, co sem s těmi problémy chodí, třeba budou schopni ti to vysvětlit lépe. Možná by stačilo si vždy jen přečíst ty příspěvky od nich a třeba bys v tom pak byl možná chytřejší.

Já si nehodlám do svého PC instalovat něco, co je problémové (stěžuje si na to milion lidí). Chtějí to bezpodmínečně mít a zatím ani neví proč, ale za pár dní jsou tu zpět, že jim nejde tohle a nefunguje zas tohle. A ano, bude to problémové, když je na to tolik stížností. Nepotřebuji k tomu osobní zkušenost. Proč bych zrovna já měl být ten, který s tím mít problém nebude? Nemyslím si..
Navíc momentálně (alespoň u mě) pro W10 absolutně nevidím jediné využití a jediný přínos, který by to pro mě mělo mít. Až plně budou třeba zmiňované DX_12 hry, tak dobře..

Každopádně už dlouho jedu na W8 a nestěžuji si. Momentálně fakt nevidím důvod, proč to měnit. Snad jen kvůli tomu, abych šel jak ovce se stádem? To nepotřebuju..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny