Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem wmp 11

Snažím se ho začít používat (resp. snažil jsem se - teď už rezignuju) po přechodu na Vistu. Připadalo mi, že když už se ten systém snaží být takový celkem multimediálně orientovaný, byla by škoda jeho vlastní možnosti přehrávání ani nevyzkoušet. Říkal jsem si, že je to třeba nezvyk, že nechám nějakej čas asociace souborů směřovat na WMP a uvidím. Ale už je to přecejenom pěknejch pár měsíců a nezvyk nějak nepřechází. :-/
Druhej důvod je, jak jsem už psal, že když počítačově méně gramotným známým vypálím nějaké seriály s duálním zvukem, musím jim kvůli tomu instalovat i nějaký ten "libovolný freeware přehrávač". Připadá mi absurdní, že to WMP nezvládne. Nechápu úmysl autorů, proč mixujou všechny jazykové stopy přes sebe a neumožní uživateli výběr.
To ne-pauzování mezerníkem jsem pochopil tak, že jde ze strany autorů WMP o jakýsi principiální truc (i když mi uniká, proč jim to stojí za to, když vidím, kolik lidí WMP jenom kvůli blbýmu mezerniku nepoužívá).

Prostě bych přivítal, kdyby se dalo na prachsprosté pouštění filmů používat něco, co je součástí Windows. Když už to tam je, tak nechápu, proč to nemůžou udělat pořádně, zvlášť když všichni ostatní to dělat pořádně mohou. Přídavné funkce jsou sice pěkné, ale když přehrávač selhává v elementárních dovednostech a navíc sere na pohodlné ovládání, člověk ho prostě za chvíli přestane používat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny