Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktualizace na windows 10 a chci zpět windows 8.1

• Pro navrat, jsi budes muset zrejme stahnou "Recovery DISC/image", kterym nasledovne, kuprikladu z "USB" klice pouzijes k obnove systému, v ADVANCED OPTION , které je jiz ve Windows 10 plne podporovano pro dotekové prostredi, kde zda-li mas jen 1x USB port, ktery bude obsazen RECOVERY klicem, kde klavesnici nebo mys nezapojis. (pri takové obnove, bych radeji nejaké USB rozcestniky radeji nedoporucoval).

MENU:
http://media.askvg.com/articles/images4/Windows_8_                   Advanced_Boot_Options_Menu.png

• Menu (advanced option) muzes spusti primo z Windows 10 nabidky : Aktualizace a Zabezpeceni => RECOVERY (obnova) => Advanced Setup:

http://pc.poradna.net/file/view/24044-advanced-png

• Pro tento instalacni obraz,vyhledavej TVUJ typ Tabletu + <Windows 8.1 BING>, zkusil bych i LENOVO support/technickou podporu, kde by ti popripade ten image dorucili, ale nemyslim ze to bude zadarmo.
• Navstiveni internetovych for, zabyvajici se telefony a tablety, jako kuprikladu : http://www.xda-developers.com/, by jsi se k tomuto <RECOVERY> souboru mohl teoreticky dostat :-)
TiP~Nezapomen, ze musi jit o presny tip tvého tabletu, jelikoz ten <IMAGE> uz pred-obsahuje ovladace a vse jen pro ZNACKU a TYP tvého tabletu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny