Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotazy na počítačové sestavy

väčšina ľudí kopírovali od M-Pola.
• O to trosku jde, kdyz alespon ten HW trosku znas, od nekoho material kopirovat nemusis, jestli se drzis podle toho co dal M-POL a né svého rouzumu zkusenosti, tak je to zrejme problém.
• Ano, nejvestsi diskuze jsou okolo Intel vs AMD, nikdy nejsem nebyl zastance toho ci toho, AMD mam rad kuprikladu kvuli potencionalu OC, k Intelu, to je tadu trosku problém, ale spis vedomostni, zde je "nejvice" diskuzi typu, i3 na hry neni je to jen 2 jadro (threads je k nicemu, nebo ani nevi co to je), jak toto muze napsat radce, ? Jak funguje program, jak funguje procesor je snad uplny zaklad.
• Druha nevetsi diskuze je Nvida vs AMD a hlavne DX12. Kde stale, kdyz se nekde objevi NVIDIA ne jen 9xx, uz je to "orezanà sracka", to ze tazatel nema v umyslu pouzivat Windows 10, to uz je kazdému jedo. To ze jde jen o <9xxS>, a ze zadné DX12 ONLY nejsou, to ze "vetsi cislo" neznamena vetsi vykon, je snad také uplny zaklad.
• Posledni jsou zdroje, o tech mimo domaci zkusenost moc nevim, ale opet z dotazu se stava diskuze.
Celé je to vlastne postavené jen vedomostech, kazdy nemuze vedet vse presne, neni lehké precizne sledovat vyvoj kazdeho HW a jeho trhu, presného vykonu, ale zaklad zustava zakladem.
PS: Ano, ja osobne jsem se nekterych diskuzi zucastnil, nekdy zbytecne, tak jak zbytecne reagoval coz uznavam, ale nekdy, nekteré odpovedi kdyz uz to snad bylo i na hranci fyzikalnich zakonu, reagoval musel, v opacném pripade nerozumim oznaceni "RADCE" jakékoliv barvy (presnou hirarchii zde neznam), kde by toto oznaceni a jeho podstata postradala smysl.
• Stalé to je lepsi protoze to mam doma, nebo dokonce protoze to ma kamarad, obhajovani se clanky vseho druhu, neni k pousmati ale k zaplakani..O vlastni oznaceni nebo obhajobu "radce" mi nejde, chodim sem i jako neradce <XoXoChanel>, bohuzel, nekteri tazatelé, k tomuto oznaceni gradu maji duveru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny