Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotazy na počítačové sestavy

Tw to uz naznacil, ja len doplnim.
Takisto ako vy, tak aj my spravujeme a vyvijame poradnu vo svojom volnom case. Na tohtorovnom valnom zhromazdeni sme si postavili plan vyvoja na rok dopredu, urcili priority a bohuzial pre niektorych z vas zmena v znaceni radcov tam nie je. Takze nad tym zatial neuvazujeme, pretoze poradna ma ine a myslim dolezitejsie veci an riesenie.
Pravdupovediac neviem, co riesite, pretoze ja osobne som z tvorby zostav stiahol par mesiacov po prichode M-Pola, pretoze som usudil, ze nemam co navyse ponuknut oproti jeho navrhom. To, ze tak neucinili vsteci a ze M-Pol ma konkurenciu aj "konkurenciu" je fakt, ze sem chodi prilis vela ludi a nie kazdy ma tolko sebareflexie ako som mal napriklad ja.
Trosku sa divim M-Polovi, ze sa nechal niekym/niecim vyprvokovat a stratil chut do tejto neocenenej cinnosti, ale zase to chapem, pretoze za tie roky som mal chut s celou poradnou prastit aj ja uz mnohokrat.
Pokladam vsak M-Pola za natolko inteligentneho, ze ked si trosku oddychne a ziska odstup nebud brat vsetky veci na poradni tak vazne a zase sa mu vrati povodny elan.
Ak budete vsetci trpezlivi a pockate par tyzdnov/mesiacov tak doladime tie sestavy(zostavy).net a v podstate sa navrhy zostav budu odkazovat iba na zostavy, ktore tam budeme mat a vyhneme sa tak (castokrat) zbytocnym diskusiam a hadkam.
Momentalna priorita je dokoncenia vyvoja noveho enginu poradne do konca roku, ktory by mal priniest uz roky ziadane nove funkcie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny