Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavba PC-nazory na kompatibilitu/vykon

translate.google.cz
Do herního za 30 bych určitě nerval B150....



Hodnota & Závěr: Jaký je nejlepší Chipset pro můj herní PC stavět?

Pro hráče, můžeme téměř okamžitě vyloučit-out Q170, Q150, a B150 jako vhodné čipových sad. Q170 má nejvíce herní-ready funkce tří (s jeho podporou PCI-E), ale náklady budou posíleny nepřiměřeně s ohledem na obchodní zaměření při zvažování více hlavního proudu alternativy. To tedy přesune nás do rozsahu jen Z170, H170, H110 a. Jsme ignorovat X99 neboť hostí zcela jinou architekturu procesoru.

Nejvíce bezprostřední způsob, jak zúžit možnosti dole je odpovědět na tuto jednoduchou otázku: "Chci, aby přetaktovat?" Pokud odpověď zní "ano" nebo "možná", pak Z170 je místo, kde v rukou opratě. Je-li odpověď "ne", můžeme začít s ohledem na ostatní požadavky systému. Konfigurace GPU, například, bude další rozcestí; Uživatelé, kteří požadují SLI nebo CrossFire by měl být nákup Z170, a ti, kteří vědí, že nikdy nebudete muset může začít uvažovat H170.

Uživatelé bez zájmu o přetaktování může ušetřit peníze tím, že se rozhodly pro non-K procesoru, a pak se může dále ušetřit peníze pomocí H170 desku (pokud konfigurace multi-GPU a / nebo přídavné PCI-e zařízení jsou nepotřebné). H110 by se našlo v ultra-rozpočtu staví a má smysl v některých regionech. Pro většinu NA a EU kupujících, bych důrazně doporučujeme H170 jako základ při posuzování gaming-grade částí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny