Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavba PC-nazory na kompatibilitu/vykon

ZDROJ:
Ono mu totiž asi nestačí, že jsem začal cokoliv namítat proti jeho slavnému EVGA. Zavřel jsem oči, zaťal jsem zuby a přestal tenhle zdroj jakkoliv hanit. Ale aby používal výraz "že v této kategorii je to bezkonkurenční volba", ba co víc.. aby ho povyšoval nad Seasonic, to se mi zdá trochu moc. Takže naprostý souhlas.. pokud je cena stejná, nevidím důvod, proč brát něco jiného, než ověřenou kvalitu.

CPU:
Tak samozřejmě.. v těch procesorech jsou rozdíly čistě jen ve frekvenci (což nijak neznačí výkon = určitě to neznamená, že ani ten i5-6400 by nebyl vhodný na hry). A kdyby byl tazatelův rozpočet nižší, s klidným svědomím bych ho tam dal. Ale ten 6500 se tam vešel, tak proč ho tam nedat.

SSD:
Ano, ještě pro verzi "PRO" od Samsungu bych měl samozřejmě pochopení. Ale umění je tam dát KVALITNÍ SSD za cenu takovou, aby se tazatel vešel do rozpočtu a aby to nebylo za cenu toho, že oj*be další důležité komponenty. Tudíž MX od Crucialu pro mě byla vždy jasná volba = kvalita. Takže opět naprostý souhlas :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny