Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pc sestava

Achjo...
kancel modul, proč?? Že ta deska stojí 1600Kč a ne 3000Kč??! Hloupost
Co máte proti značce Crucial, narozdíl od Kingston je to přímý výrobce firma Micron.
Jeden z celosvětově největších výrobců polovodičových systémů a modulů DRAM, SSD nebo NAND. Každý kdo se v IT pohybuje, tuto společnost již léta dobře zná.
Nvíc deska nemusí mít jen DDR3L RAM, ale i DDR3. Neznalost neomlouvá. DDR3L moduly se zatím těžko naskladňují v dobré kvalitě, asi jako skylake i7, ty jsou podpultové a tíže dostupné.
Kompatibilita desky
s pamětí DDR3/3L

Větší flexibilita a kompatibilita
– podpora pamětí DDR3 a DDR3L.
http://www.asus.com/CZ/Motherboards/H110M-K-D3/?Se archKey=H110M-K%20D3/

Jelikož každý dává dohromady úplně vždy něco jiného, mě tu ty keci nebaví. Je to vždy spor, nikdo nikdy nedá dohromady stejnou sestavu. A Vy by jste tuto dal, ale s cenou o min 5tis výše a již ji neprodáte. A když tak ... Mohu tam dát mnohem levnější díly jako nejmenované značky, jež jsou TOP v ČR mezi tzv "herními sestavami", ale neděláme to. Na úkor ceny se nestaví. A hlavně, kdyby ano šlapat to bude stejně a nic se nevypálí.
Chce to dobře se seznámit se s tím co kritizujete, podrobné parametry a ne číst mezi řádky, jelikož já jsem KING a umím to nejlépe. Ale tak to nefunguje M-pol.
Brýle být Vámi si vezmu sám, jelikož nevím, kdo je tu slepec.
A to je již má poslední vložka.
Tady totiž je nerelevantní hodnocení čehokoli, pokud to neposkládám sám M-pol, vždy se budu dohadovat s každým, kdo cokoli navrhne, viz snad všechna vlákna tady. A ne jen Vy ale i ostatní zde.
Kdo koho uhádá rychleji tak vyhrává.
Je vidět, že spouta lidí má houby co na práci a sedí a plká na netu.
Kolik Vám je, že tu papoučkujete nesmysl ( (tak nevím kdo, by měl koho žalovat?) ), který s tím to píšete má NULOVOU společnost ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny