Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno horizon od UPC

pytlíče, ty tu věčně obhajuješ ccleaner, ale nejsi (snad) tázající se bfu, co neví která bije.

- bfu nechápe co ccleaner dělá nebo má dělat, ale "mají ho všichni".
- bfu jen dokola papouškuje "výhody" ccleaneru (čistí registry, zrychluje pc), jen vůbec nerozumí co to znamená a jak je to důležité (pokud to vůbec něco dělá)
- bfu s rozmr... windows už tu byly stovky, ne-li tisíce: v čem jim tedy ccleaner pomohl, když přesto museli hledat pomoc na fóru?
- a navazuju: právě u instalací s cleanery se objevují nevysvětlitená chování windows, která nejdou opravit. cleaner patří do ruky znalému uživateli, který bezhlavě nekliká a nepucuje. v rukou bfu to není dobrý nástroj. (bfu by ovšem nemělo mít admošská práva, ať se nemusíš třást třeba o jeho příkazový řádek)
- bfu si neumí získat přehled spouštěných cizích procesů a služeb, nač tedy dýchavičný netbook s w7 zatěžovat další zbytečnou sračkou?
(je ironií, že cleanery umí tento kriplware zobrazit, jenže neudělají to, co bfu naivně čeká: že startup položky samy vyčistí)
- bfu tak věří svému all-in-ccleaner, že od pravidelného pucování čeká, že ho zbaví i věčného adware a spyware. pak chodí sem na fórum žasnouc, že to nefunguje.

ani ty jsi nikdy nedokázal popsat přínos tvého oblíbeného placeba - tak si ho nejdřív obhaj, potom tu vyskakuj na medvědy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny