Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy do 17500

jezekhifi - napíšu jen jednou, protože u jednomyslných tupců už to jinak nejde. Zkoro obden tu nacházím kritiku na naše sestavy a ne jen na naše. Pouze co sám navrhnete je IN a Vy KING.
Jen podle toho co píšete o našich sestavách, ty Vaše jsou asi také KRÁM a nebrat nemyslíte???!
Navrhl jste úplně totožnou sestavu, jen s ano to rád uznávám výkonnějším grafickým čipem. Proč však dáte low značku MSI a ne hi end ASUS STRIX.
Odpovím za Vás, nedostal by jste se nikdy na tu cenu. Jelikož sestava od nás má nejvyšší řádu v dané serii ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING a ta stojí o pouhých 300 méně než nejlevnější Vámi navržená MSI R9 380 GAMING 2G, 2GB
proč jste nedal srovnatelnou kvalitu ASUS STRIX-R9 380-DC2OC-2GD5-GAMING, 2GB, když už tu krámujete??! Už je to další více než pětikilo a tak raději budete plácat kvalitu ASUS s deskou MSI. To je jak když si do audi rs dáte díl z felcky. Bude to nejen nehezky sladěno, ale i mišmaš značek.
A k tomu výkonu. 25% ???? cože ???
Možná pokud dáte běžnou R7 370 2GB DDR5 vs. R9 380 2GB DDR5
ale ne STRIX 4GB DDR5 ku msíčku
sice je na vyšší serii, výkonnější ale tak +- 12% a to ještě možná

STRIX zaostává pouze v jiné serii čipu
v počtu stream procesorů
a to je tak jediné
plusů je více
Rychlost grafického čipu [MHz] 1050/ 1000 msi
Velikost grafické paměti [MB] 4096/ 2048 msi
Doporučený výkon zdroje cca (minimum) [W] 450/ 600 msi
Power Board cca (Max) [W] 110/ 190 msi

navíc je tichá 0db a není to takový žrout energie a neobtěžuje okolí hučením jako ta Vaše MSI.


Tedy to shrnu, pro Vás všechny rádoby skládače sestav ( virtuálních ), protože jinak to tu nejspíš nikdo neumí, naházet do koše, trošku pouvažovat a pak sestavu nikdy nevidět, natož ji šložit, otestovat a vyzkoušet. Proč tu haníte, když pro lidi dáváte dohromady ty samé sestavy. - zopakuji ještě jednou - to samé - stejné komponenty - jen zdroj ne colermaster ale seasonic, což je úplně jedno.
Prostě a jednoduše, zkritizuji tu vše co se dá, protože Vy od kompu co nikdy nevidíte sestavu tu pro člověka navrhnete to nej. Všichni ostatní dělají shit. Ale pánové ono to tak není.
Navíc sestavy nejsou žádný ležák, ale skládají se v den objednání, ale to je Vám fuk. Vždy to bude skládačka, která leží někde měsíce a čeká na kupce, avšak pravda je jiná.
Na druhou stranu mě těší, že je o naše sestavy tak veliký zájem. A pár napruzených jedinců tady na foru, mě nevytočí a nezkazí prodeje. I tak, že mi odradíte každý týden někoho a navrhnete mu totéž jindne nic neznamená. Zájem je vidět, že o naši značku je čím dál vyšší i dle dotazů na tomto fóru.

přeji Vám pánové a dámy pěkný den a chce se to trochu zamyslet nad Vyšimi necílenými špatnými činy :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny